0 Läs mer >>
Tittut :)
 
Krypa i tunneln är roligt!
 
Vi hade en hel dag med mamma, Simon lekte massor i lekparken gungade, grävde i sandlådan och kröp i tunneln, Vi stannade kvar på middag där och tog sen en tur med cykelkärran.
 
Nu sover monstret i sin säng, hoppas att han sover lääänge =)
 

hängt med mormor

0 Läs mer >>
Idag blev det en hel dag med Anna och tvillingarna. Först på öppna förskolan och sen tog vi bussen till brommaplan och käkade på donken.
Åkte hem till Anna och busade en massa. Mitt monster sov bara 40min på hela dagen så nu ligger han däckad i soffan.
 
Lily och Simon leker fint tillsammans
 

bus med tvinsen

2 Läs mer >>
om en vecka har jag varit mamma ett år.. helt sjukt :)

7dagar

0 Läs mer >>
Idag har vi varit i lekparken, packat, ätit korv, fikat med farfar och Monica, klättrat upp i soffan och på fönsterbrädan, lekt med potatis, sovit i bilen och varit på rc banan.








lekparken

1 Läs mer >>
Det kommer händra en hel del inom de närmsta veckorna.
Sonen fyller 1 år
Vi flyttar
Takvandring
Iron Maiden konsert
Inflyttningsfest
och så lite semester på det, kan ju inte bli annat än bra =)
 

mycket att se fram mo...

0 Läs mer >>
Fick lite pysselgrejor av sonen som han (jag) valt på lidl. Farfar och Monica kom hit, vi fikade och tog en promenad förbi husen. De som bor i huset vi ska flytta till var hemma så vi pratade en stund :) Hann mer eller mindre precis komma in innan det började vräka ner.
 
Klättrar lite
Vilade lite hemma innan vi åkte hem till mina föräldrar för mors dag middag med mormor, morfar, Niclas, Emelie, mamma och pappa. Vi gjorde grillspett.
Grönsaker
 
Rostbiff, lamm och kyckling
 
Mamma hade gjort tårta också. Simon åt mest ostbågar men tomaterna var mumsiga. 
 
Chillar med pappa
 
mannens helikopter
 
 

mors dag

1 Läs mer >>
Vi har haft lite fullt upp med besök på akuten och grejer. Men nu är allt bra med lilla monstret. Var iofs inget allvarligt men hon på vårdguiden tyckte de skulle skicka en ambulans.
Tar det hela från början. 
I tisdags upptäckte jag utslag på Simon, såg ut som myggbett med det var större och lite överallt. Efter någon timme var de borta så jag tänkte inte mycket mer på det. På onsdag morgon var de tillbaka men försvann igen. I torsdag försvann de inte på morgon, jag pratade med min bvc tant som sa att det inte var något att oroa sig för, han har ju inte feber eller så. 
På kvällen när jag kommit hem från mina föräldrar såg jag att utslagen var på halsen och huvudet och halsen var svullen, klart man blir orolig när ens barns hals är svullen så jag ringde vårdguiden. Tog bilen hem till mamma och pappa. Pappa körde oss mot akuten, när jag väl fick tag i vårdguiden var samtal 39 i kön så ville hon skicka ambulans. Simon var glad och nöjd, han var inte svullen i halsen eller om läpparna. Ambulans folket var jättetrevliga och Simon hur duktig som helst. Jag åkte med i ambulansen och mina föräldrar åkte hem. Mannen och hans pappa var på Rock of Ages med jobbet, de kom före oss till akuten. 
Väl där fick vi ett rum och en sköterska tog tempen på Simon och sen gick hon. Vi väntade i tre timmar, då hade ingen läkare varit där och utslagen på halsen var borta. 
Vi sa att vi tänkte åka hem. Då kom det två sköterskor ena sa att Simon hade nässelutslag och det visste jag ju, hade googlat på det. Men det var ändå bra att vi åkt in då halsen var svullen. Simon fick tavelgyl och vi åkte hem.
 
Det knäppaste var att sköterskan frågade om vi betalat... ska vi betala när vi inte ens träffat någon läkare?? Vi slapp det iaf.
 
Vi var hemma 04.15 och somnade vid halv fem.
 
Fredag morgon var alla utslag borta och Simon var precis som vanligt =)
 
Idag var Simon med mormor och morfar idag så vi kunde packa och fixa! Vi var också ute vid banan och körde lite.
 
Nu film mys med mina älsklingar.
 
Killen med utlsag
 
Tröttis på akuten

update

0 Läs mer >>
Jag är trött så det blir lite kort. Vi var hemma hos Linda och Amanda idag, där var även Vanessa. Barnen lekte en massa, Simon kröp omkring och Amanda gick omkring :)
Vi hann också äta lite paj när alla tre sov!
 
Körde till mannens jobb för att hämta honom, sen till Tule trafikskola där mannen bokade testlektion. Vidare hem till Monica där farfar Roger var och vi blev bjudna på kaffe. Hamnade i de värsta köerna hem trots att klockan var straxt före 18. Blev pizza  till middag ingen av oss orkade laga mat.
 
Imorgon hänger vi med Emmie =)
 
Klätterapan
 

klätterapa

0 Läs mer >>
Lite annorlunda kudde, här kan man inte gnälla om någon biter i kudden hihi

glassigt

3 Läs mer >>
Vi tog sovmorgon imorse, eller var uppe vid halv sex och gjorde välling och bytte blöja sen sov vi båda två till kvart över 10 inte helt fel en måndags morgon.
 
När vi väl ätit frukost och fixat lite blev det en promenad till Lidl, skulle köpa mjölk och mjöl.. blev lite mera men det var bra. I kassan mötte vi Mona och Charlie, hade sällskap hem och så fick killarna leka lite. Charlie körde rally i sin gåstol och Simon kröp efter, väldigt gulligt! Följde med till fsk när Mona skulle hämta stora killen, träffade på både Johanna och Camilla som jobbar där =) Hängde en stund med Mona, Charlie och David i parken men Simon somnade på en gång.
 
Hämtade bilnycklarna och mötte mannen i centrum, käkade varsin mjukglass med strössel givetvis! 
Sprang på Anna med alla barnen också. Mannen köpte sandaler i sportaffären och sen hann vi träffa farfar Roger och Monica en liten stund.
 
Hemma gjordes det ugnspannkaka, Simon åt massor!
 
Chillar lite i min stol
 
 

måndag igen

1 Läs mer >>
Sätt dessa ovanpå strumporna så åker de garanterat inte av. Tänk om vi hade haft såna när Simon var liten då hade  man sluppit (är det ett ord ens) leta efter den ena eller andra strumpan hela tiden.
Finns att köpa å coolstuff.se bra ställe det där ;)
 

aldrig mera försvunna...

0 Läs mer >>
Väldigt smart att kunna sätta fast ipaden på kylskåpet, då är det inga barn som kan få tag på den och det är lätt att hålla koll på recepten.
 
 

kylskåps ipad

0 Läs mer >>
Vi satt i soffan och åt, korvstroganoff och ris. Simon fick lite han också det mesta ligger i soffan men det gör inget. Sen tog det inte lång tid förrän han låg i knät på mannen och sov. Flyttade över honom till sin säng efter ett tag. Efter någon timme vaknade han, vi bytte blöja och Simon fick en flaska välling och nu sover han igen.
Så vi kan se på hockeyn, det är väldigt spännande!
 
Hoppas nu att sonen sover några timmar till i sin säng =)

härlig kväll

1 Läs mer >>
Det blev ett besök på loppisen, fyndade lite också. Ett pussel och en bok till Simon, en fondue bok till pappa och jag köpte päronmarmelad. Varmt var det, mötte pappa halvvägs dit och sen körde han vagnen. Simon däckade innan jag hann lämna vårat område :)
Träffade på en massa trevligt folk också, roligt att ses Karin och Max igen!
 
Åkte med pappa till plantagen sen, oj vad jag vill ha flyttat nu så man kan köpa blommor! Kan ju inte direkt köpa en massa och gräva ner det vid huset vi inte flyttat till ännu. Men jag har sett vad vi (jag) vill ha.
 
Håller på och packar lite också, visst det är ett tag kvar tills vi flyttar men det är skönt att få undan lite och vissa grejer används inte så ofta.
 
Sprattlar lite med fötterna
 
 

loppis

1 Läs mer >>
Inatt runt ett föddes deras dotter Astrid, stort grattis till de nyblivna föräldrarna. Längtar så efter sommaren så vi kan ses =)
 
 
Simon hälsar grattis till sin nya kompis!
 

Grattis Janina och Jo...

0 Läs mer >>
Det var soligt och fint när jag vaknade vid fyra, nu när vi sovit lite är det mulet, grått och trist.
Tanken var att jag och sonen skulle ta oss hem till pappa och sen vidare mot den stora loppisen som är i ekebyhovsparken, men jag vet inte om jag har lust med det. Fast det är skönt att komma ut.. får se hur vi gör.
 
Danmark vann igår om nu någon missat det. Saades skämt om Mede var nog bäst!
 

söndag