2 Läs mer >>
Linda och Amanda kom hit vid halv 10, Linda var genom blöt på grund av det fina vädret. Men hon var glad ändå och hade med sig baugett och juice som vi åt till frukost.
Runt 11 gick vi ut i regnet till bussen, jag hann knapp utanför dörren innan Simon somnade sen sov han hela vägen till Solna Centrum =) Men tydligen har de (sl) ändrat på 177ans rutt för den gick ju inte till centrum... vi gick av vid solna station och tog 509 till centrum, hade inte det ös regnat så hade vi gått.
 
Det blev en kaffe latte och sen matning av barn i ammningsrummet :) 
Var på Lindex, H&M, Kappahl, Twilfit, polarn o pyret, apoteket, subway, espresso house, guldfynd, albrektsguld sen tror jag inte vi var inne i flera butiker.
Shoppade gjorde vi en hel del också, jag saker till mig själv och en födelsedagspresent. Simon fick inget, kläder har han så det räcker och blir över.
 
Det tog väldigt lång tid hem, vi var tvungna att vänta på nästa buss då det redan var två vagnar på bussen.. Sen var det köer också.
 
Karinne och pappa/morfar kom och hämtade oss i centrum och så fick vi middag hos de. 
Sen körde mamma/mormor hem oss där pappa och farfar var. Vi kollade på fångarna på fortet.
 
Nu sova, bilder kommer imorgon!
 

fredagen sista aug...

3 Läs mer >>
Då har Simon sovit sina 10minuter, antar att han nu är vaken  några timmar till.. Mamma fick inte sova.
Det här kommer bli en spännande dag om jag nu håller mig vaken..
 

sådär..

0 Läs mer >>
Det är mysigt med småbarn, men han kunde ju fått somna om istället för att vara hur pigg som helst.. Från 6 till jag vet inte när, måste försöka få honom att sova lite så mamma också kan vila.
 
Men snart kommer Linda och Amanda hit, vi har inte setts på flera veckor, tänk hur mycket Amanda vuxit och vad mycket vi har att prata om :)
 
Får se om vi stannar här eller om vi tar oss mot staden, det är tråkigt väder, men det är inte så roligt att vara kvar hemma heller.. men men det ger sig.
 
Kanske borde jag städa lite innan hon kommer, Simon verkar ju inte vilja sova ändå..
 

men sov söta unge

0 Läs mer >>
Tackkorten kom idag, de är helt fantastiska!
Nu blir det till att leta adresser :)
 

underbara

1 Läs mer >>
Var jättetrevligt att träffa Alexandra och Saga, nu vet jag hur vilda 8månaders bebisar är :) Simon var vaken ca 10minuter av promenaden och sov sen resten av timmen vi var ute och gick. Jag har aldrig gått i Älvnäs trots att jag mer eller mindre bara bott på denna ö. Men det var trevligt, hittade en bra skogsstig istället för att gå på stora vägen.
Tackar för blöjorna, de kommer till bra användning :)
 
Sen kom kusinen hit och då sov Simon också nästan hela tiden. Men vi hann dock planera helgen och fundera lite på scrapbooking bröllops albumet som ska göras! Tur att hon är här ett halvår, då kanske vi hinner!
 
Nu bajsade precis lillprinsen massvis, men eftersom han sitter hos pappa så blir det han som får byta!
 

nästan godnatt

1 Läs mer >>
Hade inte tid att blogga igår.. eller det är bara halv sant, tiden fanns men då hela bordet var/är fyllt av pysselsaker så orkade jag inte göra plats för datorn.
Simons moster Emelie var här igår, hon smsa halv 12 och sa godmorgon, vi skulle ses 12.. Vid ett kom hon hit, rätt snabbt ändå med tanke på att vi bor på landet hihi.
Vårat mål var att pyssla kort till Leo som har sin namngivning nästa söndag, Emelie hann klart med både recept och visdomsord, jag passade Simon som inte ville låta mamma pyssla. Men jag har receptet utskrivet och tror jag vet vilken livsvisdom jag ska skriva.
Bilder på verken kommer sen Leos mamma kan ju läsa bloggen och vi vill ju inte avslöja något!
 
Nu ligger Simon och sover i sängen, jag har diskat och plockat lite. Sen ska vi träffa Alexandra och hennes Saga för en promenad på ön. Vi ska även få ett paket blöjor som inte Saga kan ha längre. Det är väldigt bra med vänner som har lite äldre barn :)
 
Väntar med spänning på tackkorten jag beställde, de skickades den 28e så jag borde få dem idag eller imorgon =)
 

morsning

1 Läs mer >>
Tvätten är igång, min frukost är äten, Simon äter nu.. Det är sol så jag hoppas vädret håller i sig så jag kan tvätta en maskin till, kan nog fylla en med lillens kläder :)
 
Sen kommer moster Emelie hit, vi ska pyssla till Simons kompis Leos dop =)
 
Nu gos i sängen!
 

onsdag??

1 Läs mer >>

Sitter själv i soffan hos mormor och morfar
 

bilden på stora ki...

0 Läs mer >>
Sonen blir bara större och större, har en bild (flera bilder) från idag men den finns på telefonen och ingen sladd har jag med mig...
Sitter hos mina föräldrar och använder kusinens dator, finns inte åäö på tangentbordet men det går att skriva ändå, fast smileys är svåra att göra..
 
Var förbi på jobbet också, fick fina bröllopspresenter av Shalika och hälsade på barnen.
Nu håller vi på att göra äppelmos!
 
 
 

Simon 12 veckor

0 Läs mer >>
 
Tvättmasinen startades halv 7, sen gosade vi lite i sängen, nu har vi lagt in några kg köttfärs i mindre påsar i kylen, plockat ur det överfulla diskstället, ätit frukost och bytt blöja..
Snart ska väl tvätten hängas blir ute idag - härligt med lite sol!
Vi ska diska och plocka undan kläder samt lägga all reklatm som ligger och skräpar i pappersinsamlingen. När det är fint här hemma beger vi oss ut på äventyr!
 
 

produktiva såhär p...

0 Läs mer >>
Tuffa skor
 
Skjorta som body
 
Snickarbyxor
 
Simon tackar gudmor Karinne =)
 

nytt från bästaste...

0 Läs mer >>
Sovande bebis men vaken mamma. Blev ju hungrig då är det svårt att somna. Men jag tror jag ska gå och lägga mig bredvid Simon igen, det är så kallt i soffan..
 
Ska till min farmor idag, Simons gammelfarmor och så hade jag tänkt att pappa/morfar skulle åka förbi typ coop, cg eller någon annan mataffär så jag kan handla lite :)
 
Ne nu sover vi lite till!
 

jahaja

0 Läs mer >>
      
Vi väntar på Karinne
 
Stora killar sitter själv!
 
Hämtad och i bilen :)
 
Då passar vi på att sova
 
 

Arlanda

0 Läs mer >>
Det här med tackkort är faktiskt inte så lätt, nu har jag i alla fall valt vilken bild vi ska använda..
Men nu efter några timmar framför olika sidor har jag beställt kort :)
Hela 55stycken blev det!
 

inte så lätt..

0 Läs mer >>
Underbara Karinne
Snart är hon här =)
 

längtar!

0 Läs mer >>
Det var ju roligare väder idag, men Simon verkar inte bry sig om det, han sitter i sin babysitter och pratar konstant =)
Tittar på the avengers med pappa fast fötterna verkar mest intressanta.
 
Idag var planen att gå på flyttloppis några minuter bort, får se om det slutar regna så går vi nog dit, något kul kanske man hittar!
 
Ikväll kommer Simons gudmor Karinne, hon flyttar till Sverige i 6månader och ska bo hos mina föräldrar, oj vad vi kommer umgås mycket!
 

regn söndag