1 Läs mer >>
4x4 eller 5x5
Frågan är väl hur mycket man vill dammtorka haha
Tror det lutar åt den större, då får man plats med mera saker också.
 
Någon sån blir det också, och några lådor i tyg.
 
Ikea får sig ett besök i helgen tror jag.
 
 
 
 

Vilken?

0 Läs mer >>
Skönt med helg efter en hel arbetsvecka, imorgon ska vi köpa färg och måla om i vardagsrummet! Förhoppningsvis kan någon gå en promenad med sonen annars blir det nog färg överallt :)
 
Jag satte upp elementskyddet på jobbet och åt Kamelias (Cornelias) goda cupcakes, sen var det mer eller mindre dags att gå hem.
 
Middag blev det hos Roger och Monica, Sanna var också hemma, hon busade massor med Simon som somnade efter två sekunder i sin säng.
 
Nu lets dance!
 
 

heelg

0 Läs mer >>
Monica läser saga för Simon och Lucas
 

kusinmys

1 Läs mer >>
Sökte ett jobb för någon månad sen, vet inte om det var i år eller i slutet av förra året, det var två platser så man kan tycka att jag borde ha en chans. Fick ett mail ett tag senare där de skrev att de fått många ansökningar och skulle höra av sig om det var aktuellt med intervju. Det var över två veckor sen, så i onsdag skickade jag ett mail och frågade om de anställt två personer redan eller om det fanns någon chans för intervju.. Inte fått svar ännu.
Jag vill bara veta om jag ska vänta på en intervju eller tacka ja till ett annat jobb som jag egentligen inte är sugen på.
 
Jag vill ha ett jobb där jag vet vilka vilka dagar och vilka tider jag ska arbeta. Vill inte att Simon ska gå för långa dagar på dagis och helst vill jag jobba på ön. 
Det är svårt att pussla ihop vardagen, kan inte alltid fråga, mannen, farfar, Monica, morfar eller mormor om de kan hämta eller lämna Simon. Och jag kan inte skriva att han ska gå från 6.30-17.30 heller. Men börjar jag 07 och inte har någon som kan lämna sonen vid 9 då hans tid är så måste han vara där 6.30 eller så måste jag tacka nej till jobb. Och som vikarie är det inte alltid så lätt att tacka nej eller vara petig med tiderna. 
9-15.30 har Simon som tider nu, och när jag inte jobbar brukar jag alltid hämta honom 14.30 för jag tycker inte han behöver gå så länge när jag är hemma. 
Flera blir väl arga nu när de läser att han går på förskolan när jag är hemma, men jag söker jobb och en del dagar får han vara hemma med mig. 
 
Mannen måste antigen jobba hemifrån eller gå tidgare/senare till jobbet om han ska kunna hämta/lämna. Han åker hemifrån kl.6 och då är inte dagis öppet ännu och jag vill inte att Simon ska gå så länge som till 17 på dagarna. För jag tycker han är förliten för det. 
 
Jag vill jobba deltid så att jag kan hämta och lämna Simon rimliga tider,  vi klarar oss egentligen på mannens lön men då kan vi inte spara något och det vore inte helt fel att kunna spara pengar för kommande saker. 
 
Lite sånt jag tänker på.

där här med jobb..

0 Läs mer >>
Om några månader fyller plutten 2 år, redan nu har jag börjat med inbjudningskorten.. 
Så nånting

inbjudningskort

0 Läs mer >>
Idag var det jobb 7-15 rätt okej tid, morfar hade sin sista lediga dag med Simon och mannen jobbade hemma så jag lämnade mina killar sovandes i sängen och smög till jobbet. Morfar kom sen hit och hämtade filuren runt åtta.
 
Har inte en endaste lite bild på mitt monster att bjuda på idag, har myst med honom massor men glömt bort att ta kort. Och nu på kvällen har jag pysslat.
 
Imorgon är det fredag.. eller nej. Torsdag är det visst bara.. fast det känns som fredag..hm..

sjusjätte

1 Läs mer >>
 
Stor kille
Ny Alfons

Dagens Simon

0 Läs mer >>
Blev lite byggjobb idag också, men först var det Svanenloppet där alla barn fick medalj när de korsta mållinjen.
Medaljtillverkning
 
Startlinjen
En medalj :)
  
Ett blivande elementskydd Svanens Hörna 
 
 
 

annat jobb

2 Läs mer >>
Idag fyller Simons kusin Lucas 1år, tänk att det gått så fort!
  
 
   
 
 
  
  
  
 
Hoppas du haft en kalasigdag!
 
 
 

Grattis Lucas

0 Läs mer >>
 
 

Dagens Simon

0 Läs mer >>
Natten gav inte så mycket sömn, mannen var magsjuk och sonen snurrade runt och klappade händerna i sömnen och jag kunde inte sova.
Var lite trött på jobbet idag men det gick bra ändå.
 
Simon har sportlov med morfar nu i tre dagar, idag var de nere i centrum och matade fåglarna, även nappen skulle de få smaka.. Så morfar blev tvungen att köpa en ny :)
 
Nu mår mannen bättre och vi har precis sett Röjar Ralf, söt film!
 
 

röjar ralf

0 Läs mer >>
Bästa bilen!
 
Så här ska man göra ;)

Dagens Simon

0 Läs mer >>
Först tog vi oss ut till mormor och morfar, mannen skulle hjälpa dom med sin dator. Sonen sprang runt där och härjade en massa :) Fika gjorde vi också!
Blev sen en tur till webhallen där mannen köpte något, minns inte vad för jag satt kvar i bilen med en sovande son.
Sist idag var vi hemma hos mina föräldrar, mamma fyller år imorgon så hon hade middag där idag. Fiskgryta med hemmagjord aioli och nybakat bröd. Till efterätt var det glass och någon rabarberkaka.
 
 

söndag

0 Läs mer >>
Hallå hallå!
 
Det ska börjas i tid!
 

Dagens Simon

0 Läs mer >>
Var med pappa hos farmor idag, hon hade fullt upp med att titta på os men var glad att se oss. Sonen ville mest åka hiss men tiggde till sig en kaka av personalen.
 
Han var lite muppig inatt mellan 12-04 vet inte riktigt vad som var fel men en halvtimmes sömn blev det under de timmarna. Skrek och snurrade runt, kastade nappar och ville inte alls sova. Men sen kl. 4 däckade han :)
 
Mannen byggde klart våran träningsbänk, så nu ska den komma till användning!
 
Helena, Lucas, farfar Roger och Monica kom hit, vi käkade burritos och tittade sen på melodifestivalen, jag gillar Ammotrack, de andra var väl sådär.
 
Nu natt!

lördag

0 Läs mer >>
Eller iallafall morgon Simon
Kan själv :)

Dagens Simon