1 Läs mer >>
Imorgon är det inflyttningsfest och kalas för Simon som gäller, hela nedervåningen är fixad, vi har bara lite kvar däruppe men allt behöver ju inte vara klart.
 
Min mamma och Monica har bakat pajer, jag ska köpa sallad och grejer imorgon. Ölen står i kylen och vinet ska läggas in.
 
Vi ses väl imorgon? Öppet hus från 13.00
 
 
Hoppas på sooool!
 
 

party

0 Läs mer >>
Idag var vi på ikea, eller först på Media Markt och frågade var fan vår kyl och frys var.. De väntar fortfarande på frysen från leverantören. Har man verkligen extrapris på något som inte finns i lager? USCH!
På rusta köpte vi fina toasitsar, ena med vattendroppar och den andra var blå. Ni som kommer imorgon får se!
 
Shoppade mera på ikea, två bokhyllor, bestickslåda, papperskorg, tuff taklampa, lampa till förrådet och lite batterier. Bra grejer helt enkelt.
 
Monica och Roger bjöd på middag hemma hos oss, det blev grillat!
Simon lekte i sandlådan och sin pool =)
 
linnet hade jag när jag var liten :)
 
 
 
Skruvade hylla med farfar och Monica också
 
bokhylla på plats
 
Mannens alla Elvs böcker också uppe
 
 
 

ikea och sandlåda

2 Läs mer >>
 
Våran duktiga kille <3
 
 

Filmen

0 Läs mer >>
Nu har vi iallafall internet, men det tog sitt lilla tag. Tänker inte betala någon överflyttningsavgift. 
Nu väntar vi på frysen, hade varit trevligt att ha den i helgen då vi har fest men man kanske kan klara sig ändå. De som blir över kan vi säkert frysa hos mina föräldrar, men isbitar hade varit trevligt. Mest skulle jag vilja ha glass hemma nu när det är så varmt.
 
Lyckades att filma idag när Simon gick i sitt rum, filmen ligger uppe på facebook. ska se om jag kan lägga upp den här också.
 
 

en bra sak

0 Läs mer >>
Simon fick en sandlåda av mina föräldrar, de köpte en spade och en kratta och fyra säckar sand men det räckte med två. Glömde dock ta en bild, men det hinner vi göra imorgon.

Nu kan sonen gunga på framsidan och leka i sandlådan på baksidan :)

sandlåda

0 Läs mer >>
Vi beställde kyl och frys från media markt den 15juni, försäljaren Allan sa att det skulle ta 1-2veckor idag fick vid tag på kundtjänst efter ha försökt i flera dagar. Våra grejer kommer tidigast på måndag. Det blir till att ha festen utan frys, inga isbitar här inte :(

media markt

0 Läs mer >>
Svårt att hinna med att blogga, när sonen sover umgås jag med mannen och på dagarna har vi fullt upp med att fixa i huset. På lördag är det inflyttningsfest och ett års kalas =)
 
Glad midsommar!
 
 
Finklädd kille
 
 
tröttis
 
kaka och grädde är smaskens!
 
 
Tops är roliga och goda tydligen :)
 
 
 

lite pics

0 Läs mer >>
Jag blev precis en buzzador, vill du också vara en, klicka på länken nedan.

Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova..

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är sprallan2000):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=sprallan2000>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=sprallan2000</a>

Du kan också skicka ett e-post meddelande med texten: Sweden sprallan2000 till register@buzzador.com eller SMS: Buzzador sprallan2000 till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
<a href=http://www.buzzador.com/se?refstr=sprallan2000>http://www.buzzador.com/se?refstr=sprallan2000</a>

Klicka nu ;)

 

 
 

Buzzador

1 Läs mer >>
Vi börjar så småningom komma iordning. Det är lite svårt att göra helt klart, skulle verkligen behöva åka till ikea och det ska vi göra också vet bara inte när. Bokhyllan som står hos mina föräldrar kan jag hämta imorgon, då blir vardagsrummet mera färdigt.
Sätta upp tavlor är också något jag skulle vilja göra. Kanske hinner vi göra lite sånt ikväll då mannen är hemma. 
 
Arbetsrummet kommer ta längst tid att få till tror jag, just nu har jag dumat en massa kartonger där, dit behöver vi en bokhylla också. Ska köpa en laiva på ikea. 
Vi har redan två stycken men de är i sonens rum, han kommer behöva de sen när han blir äldre, nu är de fulla med gosedjur. 
 
Gardiner måste införskaffas och några till gardinstänger, får se om vi hinner få det klart innan inflyttningsfesten, annars är inte gardiner det viktigaste. 
 
 

huset

1 Läs mer >>
Hur lång tid ska det ta att fixa internet? Mannen meddelade att vi skulle flytta för nästan två månader sen och telia är fortfarande inte klara med överflyttningen. De kan ju glömma att vi betalar någon överflyttningsavgift då det inte fungerar.
 
Tur att jag har internet på telefonen, jag vill ju kunna blogga och så. Men det stör mig otroligt mycket att telia haft två månader på sig att fixa våran internetöverflyttning. Det skulle varit klart i fredags.
 

Inte okej Telia

0 Läs mer >>
Idag var vi på förskolan där Simon ska börja, träffade chefen, personalen och fyra andra barn + deras föräldrar. Sonen röjde runt och verkade trivas, rutchkanan var rolig och att ta gå bort till köket med gåvagnen var spännande. Nu sover simpen i min famn så jag kan inte packa upp nått hihi

hälsat på

0 Läs mer >>
 
nycklarna
 
trasig frys
 
kök
 
köksbord, trappa och lite vardagsrum
 
stora killen
 
tröttis
 
sonens rum
 
Använder nya skorna
 
Vinbärsbuske
 
våra nya stolar
 
hammock och bord
 
 
 
 
 

bilder