1 Läs mer >>
Oj nu var det länge sen jag skrev. Har lite svårt att få tid, sonen vill oftast stänga ner datorn varje gång jag försöker. Och när han väl sover på kvällen så håller jag på med scrapbooking eller sover.
 
Imorgon är mannens sista arbetsdag innan några väl förtjänta dagar av semseter. Han är ledig tre dagar! Ska bli underbart mysigt. Vi ska campa med mina föräldrar, besöka Ullared, bada, sola, åka bil, gå på Janinas dotter Astrids namngivning, äta glass och bo på hotell. 
Jag ser fram emot Ullared besöket, har kikat en massa på deras hemsida och nu vill jag verkligen shoppa loss. Har sett att de har rätt bra scrapbooking utbud och så ska det köpas regnkläder till sonen och ett par skor. Hittar kanske lite kläder till mig också och ska leta efter shorts till mannen :)
 
sonen provar sin campingstol
 
Härlig dag på stranden
 
Borstar tänderna själv
 
Leker i mitt rum
 
Äta nektarin är mums
 
Busar på gården till mitt dagis (förskola för er som är petiga)
 
 

long time

0 Läs mer >>
            
    
                    
    
    
 
Orkar inte fixa de i ordning, men det går ju att titta på dem =)
 
 
 
 

Blandade bilder från ...

0 Läs mer >>
Igår hade vi ett årig bröllopsdag, firade lite i lördags med ost och kex. Simon sov hos mormor och morfar så vi fick sovmorgon. Jag hade väl tänkt att vi skulle fira det lite mera speciellt men det kan vi göra nästa år eller året efter. Det kommer ju bli flera år som gifta :)
 
I lördags var vi på skansen, bilderna är i kameran men jag ska föra över och lägga upp en massa, det kommer så småningom. Skansen var mysigt, lagom varmt och inte så mycket folk. Simons mormor, morfar, farfar, Monica oc Sanna var med oss, hade picnic och åkte karusell.
'Bild från instagram
 
Idag har vi inga planer, ska ta det lugnt hemma och fixa lite.
 
Söt sover så jag passar på att pilla lite med datorn
 
 

helgen

0 Läs mer >>
Vi hade tänkt ta en tur till stranden idag, men det känns ju som man ska blåsa bort så fort näsan kikar ut genom dörren. Växelvis varmt är det också, när det inte blåser orkanvindar är det nästan varmt och skönt.
Hoppas på bättre väder imorgon för då ska vi till Skansen!
Blir premiär där för sonen, hoppas han tycker det är roligt. Mormor, morfar, farfar och Monica ska också med, vi tar med oss picnic och hoppas på en mysig dag.
 
 

blåst

0 Läs mer >>
Tiden går fort, på söndag är det redan ett år sen vi gifte oss. Känns som det var igår.
Nästan alla har fått tackkort men jag har inte hunnit göra något med alla bilder jag fått utskrivna, vill göra ett scrapbookingalbum och ett vanligt fotoalbum.
Jag har satt in alla gratulationskort vi och Simon fick i en pärm och skrivit bredvid vad vi fick. 
Min brudbukett står ovanpå ett skåp här hemma och klänningen hänger hos mina föräldrar, hade inte plats för den på förra stället, nu kan jag ju ta hem den!
 
Älskar dig så otroligt mycket Christian
<3
 
 
 

kärlek

0 Läs mer >>
Igår hade vi tänkt åka till skå återvinningcentral och slänga resten av skräpet, men när vi väl var på okq8 så funkade det inte att koppla på ett släp på våran skrothög. Lamporna ville inte lysa på släpet, antagligen något glapp i våran kontakt :(
 
Sen på kvällen kom mannens syskon med barn över på grillning. Micke, Catrin, Victor, Felicia, Helena, Michel och lilla Lucas, det var fullfart alla barnen lekte hejvilt, inte Lurre för han sov.
 
Med gudfar Micke
 
Stora killen 
 
Kusinmys
 
Felicia
Michel läser Elvis
 
Familjen Forsberg
 
Helena och Michel 
 
Victor
 
 
 

grillning

1 Läs mer >>
Cory Monteith 1982-2013
 
 
Glee blir inte samma sak utan dig
 

RIP

0 Läs mer >>
Så går det att blogga när man har småbarn i närheten..
Om man inte har tillgång till gräs kan dessa tofflor vara ett alternativ.
Men jag tvivlar på att det är detsamma som riktigt gräs.
 
 

för betongbarn ;)

0 Läs mer >>
 

för betong'åå''

0 Läs mer >>
De tre sträcken i slutet av förra inlägget var ett fint hjärta.. iallafall på telefonen. Ibland är det bättre att ta fram en dator och skriva lite. Vi höll oss inne idag, min pysselhörna börjar ordna till sig, satte upp en hylla till tidigare idag och snart kan jag sitta och pyssla igen. Många kort som ska göras, vissa är redan påbörjade och några är jag lite sen med men när allt är iordning kan jag göra kort på löpande band :)
 
Sonen är lite väl gnällig, inte så roligt att få kindtänder kan jag tänka mig.
 
Imorgon ska mannen på Iron Maiden, jag ska hänga med Simons faster Helena, farbror Michel och kusinen Lucas, först blir det loppis sen får vi se vad som händer.
 
Nu gosa lite med sonen!
Tuffingen igår
 

hemmadag

0 Läs mer >>
Mannen jobbar hemifrån idag, mysigt att äta lunch och frukost tillsammans ♡

mys

0 Läs mer >>
Jag och sonen tog en promenad till centrum idag, skulle skicka paket. Träffade Annelie, Mats och Dexter där vi hängde en stund med dom innan vi gick hem igen. Simon somnade i vagnen och sov en timme hemma sen.
Härligt såg det ut
 
Vi fixade och städade lite innan farfar och pappan kom hem, vi grillade till middag.
 
Simon tog kort på sig själv också
 
Jag satte upp hängmattan till gosedjuren ovanför sängen, det blev riktigt bra!
 
 
 
 

hängmatta