2 Läs mer >>
River ost med pappa
 
Målar morfars förråd
 
Bada
 
Gos
 
River ost med farmor Mokka
 
Påväg til föris
 
Bubblor med farmor Mokka
 
Hoppa studsmatta

bildbomb

1 Läs mer >>
Finaste killarna som leker

kusiner

0 Läs mer >>
Två dagar har jag nu varit på jobbet, dock var det studiedagar så det är först imorgon jag får träffa barnen. Fick en skolkatalog från förra året så jag har pluggat namn och försöker få till rätt ansikten till rätt bild. Förhoppningsvis har inte barnen ändrat sig för mycket från förra året.
 Fick mitt schema också, jag börjar aldrig innan 9 så jag hinner lämna Simon varje morgon. Och på tisdagar slutar jag 15.25 så då hinner jag hämta också :) Annars är det jobb til 17.00 som gäller. 
 
Men det ska bli så roligt, fritids för 2:or och 3:or och så ska jag vara med i tredjeklassen, lite olikt från förskolan, men då jag varit scout i hela mitt liv har jag vana att arbeta med äldre barn också.
 
På onsdag börjar skolan, så mitt mål är att lära mig namnen på alla barnen som är på fritids innan, vi får väl se hur det går. 
 
Mitt <3
 

Jobbet

0 Läs mer >>
Som Teddy Roosevelt i Natt på museet
 
Mrs. Doubtfire
 
 
Så många bra filmer han gjort, fått tusentals människor att skratta och gråta.
Du är saknad.
 

rip Robin Williams

0 Läs mer >>
Skulle bygga en grind idag hade jag tänkt, men det gick inte som jag ville så jag målade klart staketet istället, spotify på mobilen, ligga i solen och måla är inte så jobbigt.
Tog fram en fläskfile ur frysen, och har precis gjort en potatisgratäng, tur att det är så nära till lidl då vi inte ens hade potatis hemma. Men mannen blir nog glad över maten.
 
Ska om en stund hämta sonen på fsk, bara hoppa in i duschen först. Sen blir det nog gunga eller så i parken.
 
Igår åt vi pannkakor med blåbärssylt, sen fick han duscha :)
 
Sova med Affe 
 
 

ingen grind men annat

0 Läs mer >>
Nu kan jag hitta lite bättre bland alla pysselgrejer :)
 

ordning och reda

0 Läs mer >>
Jag fick jobbet på fritids, jag trodde inte jag skulle få det, men igår så ringde dem och undrade om jag fortfarande var intresserad. Så på torsdag börjar jag, då har de studiedag så jag hinner träffa alla kollegor och lära mig att hitta lite.
 
Nu sista veckan av "ledigheten" ska ägnas åt att städa och fixa i huste. Håller just nu på att organisera om i våra skåp och lådor i köket, hittade majsvälling som gått ut 2012.. kanske dags att skicka den. 
 
Idag fick sonen gå på föris igen, inte alls lika lös i magen längre, och när jag nu ska börja jobba på torsdag är det bättre att han vänjer sig att vara där. Blir lite längre dagar än innan också. Jag lämnar 8.30 och mannen hämtar kl.17 nångång kanske någon snäll farfar/morfar eller så hämtar =)
 
Sonen ute igår, det är spännande med brunnar
 

Jobb!

0 Läs mer >>
Gammal bild, men fina är vi <3
 

vi

0 Läs mer >>
Det är nästan olidligt varmt, men det är dumt att klaga, snart kommer vintern. Och så tänker jag på den stora skogsbranden, människor har blivit av med allt och här klagar jag på lite värme.
Önskar jag kunde göra mera än att hoppas på en massa regn.
 
Intervjun gick bra, jag skulle absolut kunna tänka mig att jobba på fritids. Roligt med lite äldre barn också. Men vi får se, de skulle intervjua flera under veckan och sen höra av sig.
 
 

värme

0 Läs mer >>
Imorgon ska jag på intervju! Fritids iofs men det kan också vara trevligt att få prova på. Nu tänker jag inte få några höga förhoppningar på detta, men en intervju är bättre än inget alls :)
 
 
Finaste killen <3

Glad

1 Läs mer >>
Vi åkte över till Åland i veckan, Monica har hus där så hon och Sanna var där hela veckan. Vi åkte med farfar över dagen då katterna inte kan vara själva så länge.
Simon tyckte mycket om att åka stor båt, fast mest roligt var det att titta på lastbilarna innan.
  
 
  
 
Liten kanin och stor kanin
 
 
  
 
  
 
Tack för en härlig dag!

Åland

0 Läs mer >>
Igår var vi på zoo, med Simons kusin Lucas och hans föräldrar.


Såg en massa djur, men det var aporna och surikaterna som höll igång.


Parken zoo