1 Läs mer >>
Det känns verkligen att jag jobbat en hel vecka.. senast jag gjorde det var maj 2012.. Det är ganska länge sen. Men nu är det skönt med helg, måste åka och köpa nya vinterskor imorgon, mina är trasiga och nu kommer det väl snöa till midsommar så det är lika bra att köpa nya!
 
Farfar lämnade Simon och morfar hämtade, det är väldigt bra att ha släkt nära som kan och vill ta hand om barnbarnet :) 
 
Simon i lådan...
 
fotokalendern!

äntligen fredag!

0 Läs mer >>
Idag var de ute på sonens förskola, hann knappt lyfta ned honom från vagnen innan han sprang bort mot sin avdelning.. Men cd spelaren var inte ute, han kunde inte dansa. Såg hur ledsen ut som helst. Men en av hans fröknar lovade ta ut musik så han kunde dansa.
 
Full fart var det på jobbet lite roligt att få jobba lite.
 
Simon var hos farfar efter dagis och härjade, sen blev det gulasch soppa med bröd.
Monstret fick bada och blötte ner mer eller mindre hela badrummet men sen somnade han på några sekunder.
 
min lilla tröttis imorse
 
Vi gosade lite också
 

onsdag

0 Läs mer >>
Har känts som torsdag hela dagen, och visst hade det varit trevligare med fredag imorgon men vi har ju ändå kommit till mitten av veckan.
Klädde på sonen allt imorse för de skulle vara ute, men så var de inne istället. Hade jag vetat det hade jag inte tagit på raggisar, halsduk, vantar, tjocktröja.. Då det tar max en minut till förskolan så hade det varit lättare att bara ta på overallen. Men men det gick ju bra tillslut. 
 
Bra gick det att jobba också, var lite lugnare med barn idag också.
 
Simon fick vara hos Farfar och Monica efter dagis då jag slutade sent, han härjade en massa och lekte med kissemisserna!
 
Smaka på kritan funkar också :)
 

torsdag?

0 Läs mer >>
Jag älskar dig! kramar Simon

Grattis Morfar!

0 Läs mer >>
Märktes både på jobbet och på sonen att det var måndag idag, men det är inte vilken måndag som helst. Idag är det tre personer som fyller år. Min pappa, min kusin och mina kusiners farmor i USA. Stort grattis till er!
Vi var och fikade hos pappa, åt hans underbara vaniljbullar!
 
Imorgon ska jag lämna på dagis och vara på jobbet kl. 9 får se hur det går, hoppas sonen är på bra humör!
 
Läser lite
 
Måla i örat

måndag

1 Läs mer >>
Simon och Astrid
 
Kusin Lucas och Simon
 
 
 

Söta barn

0 Läs mer >>
 
<3

Mina älsklingar

0 Läs mer >>
Idag hade vi fin besök av Janina och Astrid, hur kul som helst. Simon var både snäll och lite busig då han inte riktigt ville låta Astrid låna hans leksaker. Men i bollhavet hade de hur kul som helst. Tog en massa bilder, men de är i kameran och jag orkar inte lägga över de just nu.
 
Vi tänkte åka till blocks, men vände när vi såg kön. Inte tänkte vi på att det var löningshelg och ALLA skulle handla.. Sonen sov nästan en timme i bilen och det var ju bra.
 
Helena och Lucas kom förbi innan det var middag hos farfar Roger och Monica. Simon och Lucas härjade ännu mer i bollhavet och blev nästan arga då vi skulle gå.
 
Nu film med mannen!
 
Han är söt när han sover <3
 

besöks dag

0 Läs mer >>
Det gick bra att jobba idag, 8-13 är inte så farligt :) Min hand är dock lite blå, orkade inte ta på mig plasthandskar när jag skulle göra play-dooh deg.. 
 
Sonen hade det mysigt ute på Sjöbacka hos min mormor och morfar, de åkte rattkälke (nej inte snowracer, utan de gamla kälkarna i trä.) Sov i nästan två timmar och härjade massor sen.
 
Ny grej från Lidl

fredag!

0 Läs mer >>
Snart ska jag väcka sonen och gå över med honom till farfar för jag börjar mitt 12dagars vikariat idag och då sonen ska vara på förskolan kl.9 så får han busa med farfar från 7.30 idag. Bättre än 6.30 iallafall och imorgon då kommer mormor och är med honom hela dagen :)
 
Undrar om det är skrapa rutorna på bilen väder?
 
min gosunge igår
 

workday

0 Läs mer >>
Simons farfar fyller år idag!
Hipp hurra på din födelseda!

Grattis Roger!

1 Läs mer >>
Har börjat med inbjudningskorten till sonens 2års kalas.. Han fyller i juni så det är ett tag kvar, men det är också många kort som ska göras!
 
Perfekt stämpel från panduro iallafall!
 

början

0 Läs mer >>
Läser kortet från kusin Lucas :)
Morfar skickade också ett!

post :)

0 Läs mer >>
Sonen ville vara vaken från kvart i fem.. nu ligger han och sover på min axel.. Tur att vi inte ska vara på förskolan förrän kl. 9 idag. Eller att det var idag jag skulle jobba. 
Jobb blir det däremot på torsdag och sen tio dagar frammåt. Farfar får gå med Simon till fsk de dagar jag börjar innan nio och även hämta de dagar jag slutar efter 16.
 
Nu läsa lite bloggar och sen gosa min sonen

sötnosen sover

0 Läs mer >>
Igår var Lucas och Helena här, vi klarade av två premiärer för Lurvis, både åka pulka och gunga, båda sakerna uppskattades :)
Jag satte äntligen upp Simons brevlåda han fick i julklapp också.
Lite snett, men perfekt höjd för sonen.
 
Men det fanns ingen post igår :(

yesterday

0 Läs mer >>
Nu lite drygt 1,5år efter bröllopet har jag börjat göra mitt album, det går bra fast lite långsamt..
Här är en sida iallafall
 
Flera kommer sen!
 
 

bröllops pyssel