fredagen sista augusti

Linda och Amanda kom hit vid halv 10, Linda var genom blöt på grund av det fina vädret. Men hon var glad ändå och hade med sig baugett och juice som vi åt till frukost.
Runt 11 gick vi ut i regnet till bussen, jag hann knapp utanför dörren innan Simon somnade sen sov han hela vägen till Solna Centrum =) Men tydligen har de (sl) ändrat på 177ans rutt för den gick ju inte till centrum... vi gick av vid solna station och tog 509 till centrum, hade inte det ös regnat så hade vi gått.
 
Det blev en kaffe latte och sen matning av barn i ammningsrummet :) 
Var på Lindex, H&M, Kappahl, Twilfit, polarn o pyret, apoteket, subway, espresso house, guldfynd, albrektsguld sen tror jag inte vi var inne i flera butiker.
Shoppade gjorde vi en hel del också, jag saker till mig själv och en födelsedagspresent. Simon fick inget, kläder har han så det räcker och blir över.
 
Det tog väldigt lång tid hem, vi var tvungna att vänta på nästa buss då det redan var två vagnar på bussen.. Sen var det köer också.
 
Karinne och pappa/morfar kom och hämtade oss i centrum och så fick vi middag hos de. 
Sen körde mamma/mormor hem oss där pappa och farfar var. Vi kollade på fångarna på fortet.
 
Nu sova, bilder kommer imorgon!
 

Kommentarer:

1 william:

skriven

härligt med shopiing:DDD

SV; Naw tackar så hemskt mycket:D Så Snällt:)

2 Linda:

skriven

Tack för en super dag :)
Vad mycket vi han med, kändes inte som det var så mycket :)
Men vad duktiga vi var.

Svar: Tack själv, nästa vecka blir det Ikea! Karinne vill följa med så om vi åker runt 12, passar det? Du får gärna komma över innan =)
Sandra

Kommentera här: