0 Läs mer >>
Känner inte att jag har något att skriva. Dricker en massa vatten vilken gör att man måste springa på toa ofta också.
Ska väl gå och sova nu, måste orka med morgon dagen också.

Godnatt

0 Läs mer >>
Det där var ju inte så farligt, har överlevt dagen på nutrilett. Dock smakade det inte så gott, men det kunde varit värre. Jag var mest hungrig mellan mellanmål och middag. Snart ska jag äta min sista måltid för dagen, det blir en nutrilett bar med brownie smak, känner att jag måste tugga något också, inte bara dricka shakes.

Såg en kille med päls jacka på bussen, han såg väldig rolig ut en pälsis haha =)

Dagen var bra, många borta av personalen men vi var 2 på 7barn så det gick bra ändå. Var bara en som blev biten idag, så det måste ju vara ett plus. Förra veckan var det tre som blev bitna samma dag.

Det är bra att man får dricka te och kaffe på under dieten, man behöver något varmt i sig. det ska finns soppor också, måste kolla upp var man kan köpa dom. Någon som vet??

jag överlevde!

2 Läs mer >>
Då har man druckit sin första nutrilett måltid, kan inte säga att den var super god men den var inte heller jätte äcklig. Choklad blir det hela dagen, bara 4 till ska jag dricka. Tänkte vänta nu tills lunch och sen ta mellanmål, middag och något senare på kvällen. Nu jävlar ska det gå bra!

Skål!

0 Läs mer >>
Då har man ätit sin sista "riktiga" måltid på minst 2veckor. Imorgon börjar nutrilett dieten. Jag ska dricka 5st shakes/dag älskling ska dricka 6st. Jag har lagt ner en förpackning choklad och två bars i väskan som ska ställas på jobbet. Ska bli spännande att se hur dom smakar :)
Middagen bestod av pompa, lövbiff, sallad, gurka, tomat, feta ost och bea.Till det drack vi apelsin juice.
Nu har vi precis sätt Solsidan, alltid lika bra synd bara med reklamen mitt i och att avsnitten bara är en halvtimme. Timeout börjar nu, det kan också vara roligt.

söndag kväll

0 Läs mer >>
Ett nytt spel jag blivit beroende av.. klicka för att komma dit :)

min bondgård

0 Läs mer >>
Ligger i soffan, har spelat wow med älsklingen tills han tröttnade lite. Är inte så kul att bara gå runt hela tiden och jag måste uppdatera mitt konto från trial annars kan man knappt göra något ju.
Läst bloggar har jag också gjort och kom på att man kanske skulle skriva något.

Drack kokos te till frukost, hur gott som helst, funkar även kallt! Älskar kokos! Vill gärna att lägenheten ska lukta kokos, får hitta ljus eller något som luktar.

Har inga direkta planer för dagen, ska göra klart kortet jag började med imorgon och såklart se Solsidan ikväll. Äta god mat för imorgon börjar dieten.

slö idag

1 Läs mer >>
Hur kommer det sig att Dregen säger att han laddar ner den där grymmaste serien i en tv reklam. Trodde att det var lite typ förbjudet att ladda ner saker?
Men kanske inte för kändisar.

inte för alla

1 Läs mer >>
Vi har bestämt oss, på måndag börjar vi äta nutrilett http://www.nutrilett.se/ vi har köpt för två veckor siktar på att köra det i tre veckor, men valde att testa två först.
Nu har vi nutrilett shake med smakerna choklad, jordgubb och blåbär och några bars med olika smaker.
Nutrilett är det ledande varumärket i Norden inom viktprodukter. Det är också det enda varumärket som har vetenskapligt stöd bakom sig. Hela 19 kliniska studier bevisar att Nutriletts viktnedgångsprodukter verkligen fungerar och är hälsosamma. Att våra kunder anser att Nutrilett är en produkt med hög kvalitet som får dem att må bra talar för sig självt. Du kan lugnt lita på Nutrilett. (så står det på hemsidan)
Ja vi får väl se hur det går..

På måndag gäller det!

1 Läs mer >>
Av kommunen där jag arbetar fick vi gå på Spökvandring i gamla stan och sen 3rätters middag på restaurang Movitz. Spökvandringen var väl sådär, inte direkt jättespännande inget jag skulle betala för att göra iaf. Det var mest kallt.
Maten var dock helt underbar i alla fall 2/3 rätter. Efterrätten hade man kunnat skippa, chokladtårta som såg ut och smakade som om den var köpt på 711 (seven eleven) och sprutgrädde (ni vet sån där på burk) till det..
Förrätten bestod av toast skagen
Allt var gott förutom romen, men jag gillar inte fiskbebisar
Varmrätten var oxfilé medaljonger med rödvinssås och champinjonsås
Till det potatisgratäng ockå jättegott!
Efterätten var chokladtårta..
Det set gott ut då jag glömde ta kort innan jag smakade, men jag kunde helt klart varit utan den sk tårtan.

3rätters igår

1 Läs mer >>
Vi firade pappa i torsdags, mamma köpte en tårta på City Gross och hade gjort muffins hemma. Tårtan var helt underbar, vitchoklad mousse med jordgubbs jox inuti.
Tårtan
chokladmuffins med vaniljkräm
Presenten, han samlar på bilar

tårtan

1 Läs mer >>
Titta vad vi hittade på CG (city gross) världens sötaste lilla vagn!
Älskling håller upp den åt mig :)

gullig!

0 Läs mer >>
Idag är ingen vanligt dag för det är pappas födelsedag Hurra Hurra Hurra
Grattis på födelsedagen pappsen!

Grattis Pappa!

6 Läs mer >>
Nu är jag sugen på att veta vilka som läser mig blogg, så lämna en kommentar med iaf ditt namn så blir jag glader :)
Några vet jag redan, men skriv ändå vettja ;)

Ne dags att sova snart kanske, det är ju en dag imorgon också. Om man nu inte blir magsjuk, det går på jobbet inte alls så mysigt faktiskt.

Pappa fyller år imorgon, vi ska fira honom hos oss då han slutar sent. Blir väl till att köpa en tårta eller så. Göra klart kortet måste jag också.

vem där? (inte spelet...

0 Läs mer >>
Såg precis klart 127timmar. Den var baserad på en sann historia.
Så här skrev imdb om filmen: A mountain climber becomes trapped under a boulder while canyoneering alone near Moab, Utah and resorts to desperate measures in order to survive.



Sevärd film

2 Läs mer >>
Vi tog oss en tur till Zinkensdamm, älskling skulle skriva nivåtest i engelska för att veta på vilken nivå ha nska börja plugga. Det stod att provet skulle ta två timmar, jag hade ställt in mig på att sitta där och vänta i två timmar. Hade med mig juice och mandarin och saker att göra. Bröjade med en svårt sudoku innan han ens gått in och jag hann precis bli klar med den när baby kom ut igen efter en timme. Det var skönt att han skrev det så snabbt.

När jag satt där med min onda arm och sudoku kommer den en tjej in. De frågar vem hon ska träffa och hon svara typ Mia. Dom på test stället säger då - Hon kommer säkert och hämtar dig.
Antingen kommer man väl eller så gör man det inte, vad är säkert för svar? Knäppt!

Spärrarna vid Zinkensdamms tunnelbanestaion är sjukt höga, inte som på "vanliga" ställen dvs gröna linjen. Glas spärrarna var säkert 1,80 och så lång är inte jag.

Väl hemma igen dricks det varm choklad och så ska jag pyssla lite hade jag tänkt.

hemma igen

1 Läs mer >>
Hattar finns i alla möjliga former och storlekar..
Jag äger ingen att vad jag vet..

Hattar