0 Läs mer >>
Så det lilla monstret  vaknade fem imorse.. Sen dess har jag varit vaken. Nu börjar jag känna mig rätt seg. Men om några minuter börjar Sofias Änglar och det måste man ju se :) 
 
Kyrkis hade öppet, det var trevligt. Wilda var också med. Simon lekte med tvillingarna en massa. Vi gick till centrum och åkte sen hem till Anna. Hjälpte henne att packa lite medan kidsen lekte.
 
Nu önskar jag att sonen somnar.
 

sofias änglar

0 Läs mer >>
Det blev en promenad på över två timmar idag, väldigt skönt i solen :) Måste dock köpa solbrillor till Simon, han gillade inte att solen ibland sken i ögonen. Fast sen somnade han och allt gick bra.
 
Är lite irriterad på mitt betalkort, chippet är knas, så jag kan inte anväda det. På apoteket, ica, citygross. ÖB där funkar det om personalen hjälper till, trycker på en knapp eller något så att jag kan slå koden.. Men på lidl vet de inte hur man gör :(
Beställde ett nytt kort i förrgår, hoppas verkligen att det kommer snart. Vill kunna betala utan trassel.
 
Imorgon är det kyrkis, eller jag hoppas det. Vet inte om det är öppet i och med lovet. Kanske ska kolla upp det innan vi går dit. Annars åker vi nog till mannens jobb och äter pannkakor. Simon gillar ju det =)
 
Sötnosen
 
Vyn från vardagsrummet
 

bankkort

0 Läs mer >>


vänd på dig dumma bild

mupp

0 Läs mer >>
Härligt att det är fleecetröjeväder :) blir en lång promenad idag, lite kallt att stå i skuggan men annars är det underbart!

vår

1 Läs mer >>
Nu kan jag börja med inbjudningkorten till Simons ett års kalas =)
 

nya stämplar

1 Läs mer >>
Eller kanske mera mamman som önskar sig till sin son, men söta kläder är det :)
 
Det är dumt att titta på kläder när man har satt shoppingförbud på sig själv
 

Simon önskar sig :)

1 Läs mer >>
Glad över sin nya kusin Lucas
 
Fint väder var det också igår
Knasungen
 
Roligt ställe det här
 
Påväg till stallet med Mikaela och Tuva
 
Ronnie och Lucky
 
Tuva och Simon
 
Första gången i ett stall
 
Flugsmällaren är rolig
 
Tuvan och Simon och gåstolen
 
Spännande att stå här också
 
i tvättstugan
 
Jobbigt att leka hela dagen

ja bilder igen

0 Läs mer >>
Jag och Simon ska precis bege oss till bussen där vi ska möta Mikaela och Tuva :) Vi ska få följa med dom till stallet och hälsa på deras hästar =)
 
Sen får vi lunch hemma hos dom =)
 
Kalasbra dag helt enkelt!
 

hästar

1 Läs mer >>
Imorse fick Simons faster Helena och hennes Michel sin lilla son. Hela 33dagar tidig var han. En liten plutt som var 47cm lång och vägde 2280 lilla Lucas!
 
Vi längtar tills vi får träffa honom!
Grattis till er båda!
 
 

en liten en

1 Läs mer >>
God barbapapa
 
Hittade något spännande på golvet
 
Den är god
 
Här står jag bra
 
Hihi
 
Oj ett skåp
 
Vad spännande!
 
Kaka

Middag på Väringen
 
Filé Oscar

Banansplit
 
Inte så gott
 
Bingolotto
 

bilder

0 Läs mer >>
Igår var jag med mamma och pappa på kyrkans loppis, mamma köpte sig en sommarklänning, en duk och något mera. Pappa hittade byxor till Simon :) Jag köpte en bebispulka till Anna :)
 
Sen hämtade vi sonen och åkte till CG och ÖB gjorde av med en massa pengar men nu är frysen full, kylen också för den delen.
Mamma tog Simon på en promenad så vi passade på att sova.
 
Bakade en sockerkaka för min dagis kompis Pia skulle komma över, vi har inte sett på tre år så det var jättekul att ses. Simon fick ett urgulligt halssmycke.
 
Nu ska vi gå hem till mamma som fyller år.
 
Bilder kommer sen!
 

söndag 24februari

0 Läs mer >>
Stort grattis på din dag!
 

grattis mamma!

0 Läs mer >>
Skulle gå ut en stund, kom tillbaka tre timmar senare. Simon somnade innan jag hann slänga soporna och sov sen hela vägen till centrum Mötte mamam/mormor och hängde med henne ett tag innan hon skulle jobba igen. Såg massa fina små kläder på Kappahl men jag köpte inget :) Är så stolt över mig själv som lät bli.
Värre var det i pysselhuset, där kunde jag bara inte låta bli att köpa två sett med stämplar, men det kommer bli flitigt använda.
 
Köpte banan mellanmål och något annat på ica, sen gick vi till Lidl och köpte middag och lite annat. Ska storhandla imorgon så det blev inte så mycket. 
 
Sonen kryper runt här hemma och ställer sig upp överallt. Släpper taget ibland och ramlar, han har inte riktigt förstått att han inte har balansen inne riktigt. Jag tycker han kan vänta lite med att börja gå. 
 
Mamma kommer och hämtar mig imorgon vi ska på kyrkans loppis, var länge sen jag var där, de kanske har fått in något spännande =)
 
Nu äter sonen på något olämpligt..
 

nu är det fredag!

1 Läs mer >>
Fin i nya fleece tröjan
 
Bus
 
Kex är gott
 
Morot också
 
Pannkaka
 
 Mera!
 
Stor kille ska ha egen fotölj
 
 

nu lite bilder

0 Läs mer >>
Torsdagar brukar vara kyrkis dag, men då sonen är förkyld valde vi att åka till mannens jobb och äta lunch med honom och farfar Roger. Deras kollega lampan var också med.
tog bussen hela vägen, Simon somnade såklart när vi gått av och sov i hela tio minuter.
jag åt helstekt fläskkarre med råstekt potatis, mannen åt panerad fisk och Simon fick en pannkaka att smaska på :) 
 
Simon somnade nästan direkt när vi sagt hej då, och sov sen hela vägen hem. Vi gick från centrum då det var en 176 vi åkt.
Väl hemma kollade vi lite på sjunde himlen och gasade.
 
imorgon har vi inga planer mer än att gå till Lidl och handla lite. Vill att Simon ska bli frisk, inte roligt när han snorar.
 
bilder får jag lägga in från datorn och inte via paddan för jag vet inte hur man gör haha

Inte kyrkis

0 Läs mer >>
Tog en timmes promenad idag, har bestämt mig för att försöka gå ner de sista gravidkilona.. men det funkar inte att komma hem och äta choklad, men jag har svårt att låta bli. Fast en promenad är bättre än inget alls.
 
Tittar på sjunde himlen nu, säsong åtta, har en dvd till att se och sen måste jag flörta med kusinen i usa och be henne köpa den sista säsongen. Det är absolut min favorit serie, lite eller mycket präktig men ändå rolig.
 
Ska göra pannbiff till middag om nu köttfärsen behagar tina. Saknar min man något oerhört.
 
Har inte så mycket att skriva, borde passa på att göra en massa saker nu när sonen sover, men jag orkar inte. 
 

20/2