3 Läs mer >>
På helgerna får man sova länge.. 

trötta killar

0 Läs mer >>
Fick denna torkställning i födelsedagspresent av Roger och Monica, den är perfekt!

invigning

0 Läs mer >>
Som han älskade det :)
 

Leklandet

39 Läs mer >>
Blev en härlig långpromenad med Pia idag, blev sen bjuden på tidig födelsedagslunch som vi åt hemma hos mig. Sen började vi baka, kolasnittar/kakor och kladdkaka blev det, tog dock inga bilder men goda var dom!
Vi hann också med att pyssla inför Simons kalas, det är ett tag kvar men bättre att göra lite då och då än panik dagen innan :)
 
Hannah, Kotten och Joline hängde med hem, det lektes med bilar, grävdes i sandlådan och hann med att gunga och åka rutschkana också!
 
Killen som tycker om att göra kaffe
 
Bästisar!! <3
 

baka

0 Läs mer >>
Hann städa en hel del här hemma innan jag gjorde mig redo för min intervju. De gillade mig så mycket att jag blev kallad till en till :) Så nu håller jag verkligen tummarna, vore fantastiskt att få jobba där.
Fortsatte att städa och förbereda middagen innan jag gick för att hämta sötis.
Hade bestämt med Hannah (Kotten och Jolines mamma) att vi skulle hänga. Men det var inte lätt att få hem Simon, han ville ju cykla.
Gick till parken i Ålvnäs där sötkorvarna gungade
Härligt med varmt vädernu slipper man alla tjocka kläder.
 
Bakade en sockerkaka som mannen ska få ta med till jobbet imorgon. Ska baka till torsdag också.
 Nu house of cards

bästisgung

0 Läs mer >>
Långfredagen var vi bjudna på middag till mina föräldrar, lammstek med potatisgratäng inte helt fel! Simon fick påskägg, ett memory spel och 5små bilar.
Påskafton var vi hos farfar och Monica med alla andra, vi har ett helt gäng, men trevligt var det! Simon busade en massa med sin kusin Lucas, de fick också påskägg, Simon älskar sin handduk.
Syns inte, men det är Alfons på :)
 
Mackan käkade majskrokar
 
Vi tog en promenad på påskdagen, mannen ville köra rc och Simon gillar att titta på men är också duktig på att flytta bilen då den fastnat.
Måste ladda batterierna ibland
 
Middag blev på sjöbacka hos mormor och morfar.. Simon var nere vid sjön och kastade sten i vattnet, finns bilder i kameran, men jag orkar inte fixa det nu.
 
Glad kille imorse!
 
Det växer!
 
Simon var med farfar och Monica på fjärilshuset idag, jag och mannen var och shoppade. På elgiganten, rusta och coop. Nu är det fint här hemma, stökigt men mysigare!

Påsken

0 Läs mer >>
Pyjamas med bilar i påskägget
 
Se men inte röra haha
 
Hoppla
 
 

min sötis

0 Läs mer >>
 

50års kort

0 Läs mer >>
Jag har hängt med Mona nu två dagar, igår åt vi lyxlunch på Skytteholms golfbana och spanade på Mats Sundin :) Enligt Mona är han längre än hon trodde haha.
 
Idag var jag först hennes privata snickare, lagade deras elementskydd.
Det blev såå fint!
 
Sen åt vi lunch i centrum, köpte nya skor till mig de gamla lagade jag med tejp.. Var en snabbis på kappahl och köpte kläder till Monas snart 5åring. Hämta paket åt mannen och sen hem.
 
Hämtade söt son som inte ville gå hem, men när Joline skulle gå samtidigt tog dom varandra i handen och gick.
Bästisar!!!  Såå söta!
 
Grillade korv hos Farfar och Monica till middag,Simon var helvild med bollar och bilar. 
Morfar kom förbi med kött också.. Nu ska här grillas!  eller inte nu för nu ska jag sova men sen...

bästisar

0 Läs mer >>
När mannen var iväg och körde rc igår kom Mona och Charlie över, Simon lånade ut några bilar och så käkade de en massa bacon chips. Roligt att se hur bra de leker tillsammans, de har roligt på föris också :)
 
Nu sover min plutt på madrass som alla andra, ingen mera vagn. Så idag gick vi till föris.. Först skulle han cykla på trehjulingen, han gav upp efter några meter, då skulle han köra bobby car.. Fast först via parken och gärna gunga lite först. Tur att vi inte har bråttom dit.
 
Jag fick bebis gosa med kotten och även en skön promenad i solen. Hannah bjöd sen på lunch, vi satt ute!
 
Hjälpte Mona att skruva fast lite staket innan vi hämtade våra små. Jag, Simon, Mona, Charlie, David, Sandra och Viktor gjorde sen sällskap till parken närmast oss där redan Anders, Alicia och Oliver var. Det var full fart på alla barnen, Jag hämade mariekex och vatten så kalasade vi =)
 
Nu hoppas det massor här hemma
 
Jag pillade med lite påskpyssel också

two

0 Läs mer >>
Trodde sonen skulle sova bra natten till idag, tok däckade halv åtta i sin säng. Sov till halv 12 då kliver han upp och ska börja leka med bilar. Vid 01 fick jag honom tillslut att lägga sig i våran säng och titta på bilar. 02.30 sov monstret igen. Det var inte riktigt så jag hade tänkt.. Men jag tror det var efterrätten med maränger och glass hos farfar och Monica som slog till i form av energikick där vid 23.30.. 
Nu ligger han och sover, somnade runt 9 idag så jag hoppas han inte får för sig att härja inatt igen.
 
Blev inget ikea idag, väntar lite. Vet ju inte vad sonen kommer få i 2års present, så det känns dumt att möblera om en massa nu. Bättre att vänta ca 1,5månad. 
 
Tog en promis till lidl, det brukar ta 5min nu tog det drygt 15 men Simon gick hela vägen själv och släpade/drog/bar en kasse med pantburkar. 
 
 
Med farfar!
 
Välling hos farbror Mackan
 

lördag

0 Läs mer >>
Vi var hos läkaren på Odenplan för sista gången idag, hoppas vi. Det kändes helt onödigt då det tog max 3 minuter och det han sa kunde han lika gärna sagt via telefon.
Väl hemma pysslade jag lite och har kikat på en massa barnrumsinredning, jag vill göra om i sonens rum. Kanske blir det ikea imorgon..
 
Middag blev hos Farfar och Monica. Sanna var hemma också. Simon åt mest efterrätt men var glad ändå.
min fina
 
Planterar lite
 
Hålla mamma i handen <3
 
 

140411

1 Läs mer >>
Till nästa barn måste jag skaffa en sån!
Nej jag är inte gravid... vad jag vet haha
 
 
 

men åh

1 Läs mer >>
Var och simmade 1km idag, helt okej. Shoppade strumpor och en pyjamas åt sonen på lidl. Mormor följde med och hämtade sonen som målat idag.
Joline, Kotten och mamma Hannah kom till parken och kidsen lekte massor. Sen blev det fika hemma hos oss och mera lek i sandlådan!
 
Killen i skjorta
 
Simon och Jolines målning
 
Kompisgung!
 

playdate

0 Läs mer >>
Min smurf somnade i soffan bredvid mig idag, han slocknade halv 7 utan välling. Jag flyttade över honom till hans säng och där sov han en halvtimme innan han vaknade och fick välling. Nu ligger han och sussar sött i sin säng.
Trött kille <3

smurf

1 Läs mer >>
suddig bild men han är fin <3

fin i rosa